Assemblage armaturen

RENA biedt u de mogelijkheid om de assemblage van uw armaturen bij ons onder te brengen, inclusief het volledig managen van de supply chain. Ons productieproces is flexibel georganiseerd zodat het aan de wensen tegemoet komt van onze (ODM-)klanten, waarbij we ons richten op een langetermijnrelatie.

 

Concreet betekent dit dat we u gedurende de armatuurontwikkeling zodanig ondersteunen dat uw product zo kostenefficiënt mogelijk geassembleerd wordt. Van de eerste mock-up modellen tot aan prototypes en het testen ervan. En van de 0-serie productie voor beurzen en certificatie tot aan massaproductie.

 

Samen beslissen we of we onze bestaande, flexibele assemblage opzet en -proces gebruiken of dat we voor een klantspecifieke oplossing gaan en daarmee een assemblage die aansluit bij uw specifieke eisen.

RENA Electronica B.V.

Onze lijnen kunnen in ploegendienst opereren, zodat we flexibel kunnen zijn en kunnen voldoen aan seizoensgebonden vraag of projectgebaseerde pieken.

 

Ons supply chain management omvat de inkoop van componenten en het onderhouden van relaties met toeleveranciers. Bij inkomende goederen zullen we de toegeleverde componenten beoordelen volgens uw kwaliteitseisen en zorgdragen voor kwalitatief goede opslag.

 

Uw forecast kan overlegd worden met onze planningsafdeling om een tijdige productie en daarmee tijdige levering van het complete product te waarborgen, in lijn met de dynamische vraag van uw klant. Neem contact met ons op, zodat wij kunnen laten zien wat we voor u kunnen doen: tel. 076 - 599 5995.

Deze video geeft een impressie van onze bedrijfscultuur.

Omhoog