< Back to all vacancies

Vacancy: Senior Projectleider

Location: Zundert
Number of hours: 40


Als senior projectleider heb je naast projectsturing ook een ontwikkelende rol. Jij bent in staat om klantspecifieke ontwikkeltrajecten intern (en met de klant) te managen en tot een goed einde te brengen. Je begeeft je hierbij op het snijvlak van techniek en commercie met als doel het vertalen van de klantwensen naar ontwikkeldoelen voor de afdeling Engineering.


Jouw baan

 • Je bent verantwoordelijk voor een tijdige oplevering van de projectdoelstellingen en de kwaliteit daarvan binnen de gestelde kaders.
 • Je houdt te allen tijde het overzicht over het project, de planning, financiën en risico’s in alle fasen van het project.
 • Je geeft functioneel leiding aan het projectteam en houd je actief bezig met motiveren, ontwikkelen en stimuleren van de onderlinge samenwerking en de samenwerking met andere afdelingen binnen RENA.
 • Jij neemt het initiatief tot de (verdere) ontwikkeling van het projectteam.
 • Je informeert regelmatig alle stakeholders, onderhoudt het contact met de klant en zorgt voor naleving van de gemaakte afspraken.
 • In deze functie ben je onderdeel van het Engineering team.
 • Je werkt nauw samen met de Manager Engineering maar hebt uiteraard ook veel contacten met andere collega’s en afdelingen binnen RENA.

 

Jij bent

 • In het bezit van een relevant diploma op HBO/WO-niveau met enkele jaren werkervaring als projectleider binnen een elektronica omgeving;
 • In het bezit van actuele kennis van productontwikkeling, kosten optimalisatie en design voor productie;
 • Iemand met een pragmatische blik die planmatig werkt;
 • Een communicatief sterk persoon die graag samen met een team naar een gezamenlijk doel toewerkt;
 • Goed in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Solliciteren

Stuur een motivatiebrief plus cv naar Lisette van Gorkum via hr@rena.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rafael Peset - Manager Engineering via telefoonnummer 076-5995995.

 

Over RENA Electronica

RENA Electronica levert betrouwbare oplossingen op maat voor slimme elektronica en LED-verlichting. We leveren een grote verscheidenheid van OEM’s (Original Equipment Manufacturers) over de hele wereld. We zijn een onafhankelijk bedrijf, met 40 jaar ervaring in Lighting en Electronics. Ooit gestart als familieonderneming, is RENA uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Vanuit onze locatie in Zundert ontwikkelen en produceren wij voor onze klanten. Dit doen we dankzij ons one-stop-shop concept, met gespecialiseerde ingenieurs, unieke productie- en assemblage locatie en een uitgebreide supply chain. We produceren alles in eigen huis voor duidelijke communicatie en snel aanpassingsvermogen.

 

Als groeiende speler in de LED-markt zijn wij doorlopend op zoek naar ambitieuze, resultaatgerichte en technisch opgeleide collega’s. Wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf met een sterk groeiende klantenkring in het buitenland. Veel communicatie gebeurt in het Engels, daarom is een goede kennis van deze taal in woord en geschrift voor alle functies van belang. Kennis en ervaring met LED verlichting (ontwikkeling en productie) geldt als een pre voor alle functies.

 

We bieden een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een innovatieve, afwisselende werkomgeving met een hoge diversiteit aan producten en processen. Dit alles in een splinternieuw kantoor met ruime werkplekken waar een open en informele werksfeer heerst. Er zijn korte lijntjes waarbij je veel bewegingsruimte hebt en waarbij jouw input en kritische blik gewaardeerd wordt. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die het gehele jaar diverse activiteiten verzorgt. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door ons niet op prijs gesteld.Share this vacancy:

Other vacancies:

IT-Manager - 27-07-2021

Component Engineer - 28-06-2021