Brilliantly Inventive

Bij RENA lever jij een bijdrage aan vernieuwingskracht. Samen laten we onze klanten stralen met de meest innovatieve oplossingen in verlichting en elektronica.

 

RENA groeit snel, hierdoor ontstaan continu nieuwe kansen. We moedigen je aan om je te ontwikkelen. En dat alles in de vertrouwde sfeer van een familiebedrijf.

Wil je weten wat RENA je kan bieden?

Regelmaat en zekerheid bij RENA Electronica

Regelmaat en zekerheid

Vaste werktijden en een fijn team

Lees meer

Uitdaging en waardering

Uitdaging en waardering

Ruimte om je talenten te ontwikkelen

Lees meer

Een flitsende start

Een flitsende start

De kans om jouw talent te laten groeien

Lees meer

Werksfeer bij RENA Electronica

Werksfeer

RENA is van oorsprong een familiebedrijf. Inmiddels werken hier ruim 100 medewerkers van diverse leeftijden en meer dan twintig nationaliteiten samen. Deze diversiteit, in combinatie met ons buddy-systeem bij indiensttreding, zorgt er voor dat jij je als nieuwe medewerker zich snel thuis voelt in de vertrouwde werkomgeving van RENA.

Opleiding en groei bij RENA Electronica

Opleiding en groei

RENA is een bedrijf met een grote vernieuwingskracht, wij helpen onze klanten om innovatief te blijven. Wij (her)kennen trends in ons werkveld en anticiperen hierop. Als medewerker ben je onderdeel van dit ontwikkel- en groeiproces. RENA werkt daarom samen met scholen en universiteiten. Groei jij met ons mee?

Arbeidsvoorwaarden bij RENA Electronica

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde. Voor productiemedewerkers hanteren wij de CAO Metaal & Techniek. RENA heeft een jonge OR, die vanuit het initiatief van onze medewerkers is ontstaan. De OR-leden zijn betrokken en kennen de organisatie van binnenuit. Wij hechten waarde aan de input van onze medewerkers.

Flexibel werken bij RENA Electronica

Flexibel werken

Zoek je een mooie balans tussen werk en privé? Bij RENA zijn er volop mogelijkheden. In de productie wordt gewerkt in ploegendiensten, maar er zijn ook functies waar je kunt kiezen voor flexibele werktijden of parttime werken. En omdat ook in een flexibele werkomgeving continuïteit belangrijk is, werkt RENA graag met 50+-ers. Zij brengen rust en ervaring op onze werkvloer.

The best of both worlds

Vanuit het hart van Brabant levert RENA haar producten en diensten aan klanten in meer dan 30 landen wereldwijd. Dankzij de 20 verschillende nationaliteiten van onze medewerkers herkennen wij de cultuur en wensen van onze klanten. RENA biedt jou 'the best of both worlds'. Een job met een internationaal karakter én lekker dicht bij huis.

Worldmap RENA Electronica - The Netherlands

RENA in het kort

RENA is van oudsher een vernieuwer in verlichting en elektronica. Met én voor onze klanten bedenken en bouwen onze engineers elke mogelijke LED-oplossing. Voor de realisatie en assemblage van onderdelen en producten beschikt RENA over een moderne productie- en assemblage locatie.

 

Dankzij de intensieve samenwerking met klanten en de unieke combinatie van creatie en productie onder één dak groeit Rena snel. Hou  jij van aanpakken en kun jij mee bewegen in onze groei? Kijk dan snel op onze vacaturepagina.

Omhoog