< Terug naar het vacatureoverzicht

Vacature: Inkoper

Standplaats: Zundert
Uren: 40


Jouw uitdaging

Heb jij de ambitie om als expert binnen de Inkoopafdeling te fungeren waarbij je zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau verantwoordelijk bent voor inkoop?


Jouw baan

Binnen het inkoopteam ben je samen met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor de gehele inkoop binnen Rena B.V. Het eindproduct bestaat uit een veelvoud van componenten die vanuit 300 internationale leveranciers bij elkaar komen in Zundert. Binnen de afdeling zijn operationele, tactische en strategische inkoop met elkaar verweven. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en diensten in de meeste optimale mix van kwaliteit, kosteneffectiviteit en productie.  Je werkt samen met twee collega’s inkoop en legt verantwoording af aan de supply chain manager. Je werk nauw samen met de afdelingen supply chain, ontwikkeling en productie.

 

Je bent verantwoordelijk voor:

  • het relatiebeheer met de diverse leveranciers, het onderhouden en verbeteren van de relatie;
  • het afstemmen van een strategisch inkoopraamwerk en tot het opstellen van de juiste doelstellingen 
  • het evalueren van prestaties als het gaat om kosten, kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid
  • uitvoeren van audits en assessments en het maken van leveranciersselecties
  • signaleren en initiëren van kansen om bestaande inkoopprocessen te stroomlijnen en verbeteren
  • een goede samenwerking binnen het team dat leidt tot een optimale inkoop en juiste verwerking en opvolging van de bestellingen en leveringen ten behoeve van ontwikkeling en productie, middels forecasting, opvragen leverancieroffertes, onderhouden inkoopdata.

 

Wij vragen

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring als inkoopspecialist binnen een technisch of industrieel bedrijf. Je bent pro-actief en extern gericht vanuit een can-do mentaliteit. Je bent een goede onderhandelaar gericht op het beste resultaat maar maakt ook verbinding met anderen in de samenwerking. Je hebt affiniteit met productieprocessen en bent bereid te reizen om leveranciers te bezoeken (Canada, Duitsland en China). Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Je hebt een goede beheersing van ERP systemen, Excel en besturingsconcepten (MRP, Kanban) en Lean six sigma.

 

Solliciteren

RENA wordt in deze werving begeleid door Delfin Executives te Eindhoven. Om te solliciteren gebruik aub deze link: https://www.delfin.eu/vacature/inkoper/?apply=true

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Smits, Supply Chain Manager RENA, 06-42992048 of Elise Lansu, partner bij Delfin en bereikbaar op 06-23909009.

 

Over Rena Electronica

Rena Electronica is leverancier in LED verlichting en industriële electronica. Wij leveren aan een grote verscheidenheid van OEM’s (Original Equipment Manufacturers) over de hele wereld. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf, met 35 jaar ervaring in Lighting en Electronics. Ooit gestart als familieonderneming, is Rena uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Vanuit onze locatie in Zundert ontwikkelen en produceren wij voor onze klanten.

 

Als groeiende speler in de LED-markt zijn wij doorlopend op zoek naar ambitieuze, resultaatgerichte en technisch opgeleide collega’s. Wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf met een sterk groeiende klantenkring in het buitenland. Veel communicatie gebeurt in het Engels, daarom is een goede kennis van deze taal in woord en geschrift voor alle functies van belang. Kennis en ervaring met LED verlichting (ontwikkeling en productie) geldt als een pre voor alle functies. Wij bieden een innovatieve, afwisselende werkomgeving met een hoge diversiteit aan producten en processen. Daarnaast bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.Deel deze vacature:

Overige vacatures:

Quality Control Inspector - 02-04-2019

Allround medewerker Logistiek - 12-02-2019

Hardware Design Engineer - 28-01-2019

Quality Manager - 17-01-2019