< Terug naar het vacatureoverzicht

Vacature: Allround medewerker Logistiek

Standplaats: Zundert
Uren: 40


Jouw uitdaging

Werk jij nauwkeurig en vind je het leuk om alle voorkomende logistieke werkzaamheden zowel administratief als fysiek binnen ons warehouse in goede banen te leiden? 


Jouw baan

Je bent verantwoordelijk voor een foutloze in- en uitgaande goederenstroom en de administratieve verwerking hiervan.

Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en compleet uitgeven van orders aan de afdeling Productie.

Periodiek vul je de voorraden aan in de afdeling Productie. Denk hierbij aan MRO / kanban artikelen.

Via een gesloten balie geef je op aanvraag producten uit aan de afdeling Productie.

Je draagt samen met je collega’s zorg voor de orde en netheid op de afdeling en werkt volgens de gestelde richtlijnen. Denk hierbij aan veiligheid, ESD en 5S.

 

In het kader van milieuvriendelijk produceren wordt gevraagd een bijdrage te leveren aan de volgende zaken; - verminderen en scheiden van afval, - bewust omgaan met energie, - reduceren van verspilling en meedenken in de ontwikkeling van duurzame producten.

 

Wij vragen

  • MBO werk en denkniveau bij voorkeur richting Logistiek
  • Een geldig heftruck certificaat
  • Punctueel, accuraat, service gericht en kostenbewust
  • Affiniteit met administratieve en logistieke systemen (MRP/ERP)
  • Communicatief vaardig
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Een flexibele instelling t.a.v. werktijden en werkzaamheden (ook voor andere afdelingen)

 

Solliciteren

Stuur een motivatiebrief plus cv naar Lisette van Gorkum via hr@rena.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mitchel Janssen, Teamcoördinator Warehouse (tel. 076-5995995).

 

Over Rena Electronica

Rena Electronica is leverancier in LED verlichting en industriële electronica. Wij leveren aan een grote verscheidenheid van OEM’s (Original Equipment Manufacturers) over de hele wereld. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf, met 35 jaar ervaring in Lighting en Electronics. Ooit gestart als familieonderneming, is Rena uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Vanuit onze locatie in Zundert ontwikkelen en produceren wij voor onze klanten.

 

Als groeiende speler in de LED-markt zijn wij doorlopend op zoek naar ambitieuze, resultaatgerichte en technisch opgeleide collega’s. Wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf met een sterk groeiende klantenkring in het buitenland. Veel communicatie gebeurt in het Engels, daarom is een goede kennis van deze taal in woord en geschrift voor alle functies van belang. Kennis en ervaring met LED verlichting (ontwikkeling en productie) geldt als een pre voor alle functies. Wij bieden een innovatieve, afwisselende werkomgeving met een hoge diversiteit aan producten en processen. Daarnaast bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.Deel deze vacature:

Overige vacatures:

Test Coordinator - 21-05-2019

Quality Control Inspector - 02-04-2019

Initieel inkoper - 12-02-2019

Hardware Design Engineer - 28-01-2019

Quality Manager - 17-01-2019