< Terug naar het vacatureoverzicht

Vacature: Quality Control Inspector

Standplaats: Zundert
Uren: 40


Jouw uitdaging

Als QC Inspector lever je een enorm belangrijke ondersteuning aan de organisatie. Je voorkomt mede dat afwijkingen in de productieketen terecht komen. Daarnaast zorg je dat eventuele afwijkingen die in dit proces zijn ontstaan er uit gehaald worden voordat het product bij de klant belandt.


Dit betekent een scherpe blik en aandacht voor risico’s. Door op de juiste manier QC te verrichten zorg je dat de productie efficiënt verloopt en klanten gegarandeerd beschikken over kwalitatieve producten. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de juiste prioriteiten gesteld worden.

 

De organisatie en afdeling Quality Control zijn volop in ontwikkeling. Vanuit de geconstateerde afwijkingen stuur je aan op structurele verbeteringen en zorg je dat de organisatie continue verbetert en verder ontwikkelt. Je werkt hiervoor nauw samen met diverse interne afdelingen om te zorgen voor een steeds betere processtabiliteit.

 

Jouw baan

 • Je zorgt er dagelijks voor dat de inkomende - en uitgaande goederen tijdig en op de juiste manier gecontroleerd worden
 • Je registreert correct en volledig de controles en eventueel geconstateerde afwijkingen
 • Je beheert QC in het ERP systeem: bepalen van de omvang en type controles bij diverse productgroepen
 • Je initieert procesverbeteringen, zowel binnen de afdeling als daarbuiten
 • Je verifieert verbeteringen en oplossingen en je toetst op de effectiviteit hiervan
 • Je coördineert interne audits en voert deze ook uit
 • Je communiceert rechtstreeks met klanten en begeleidt klantbezoek inzake kwaliteitsissues

 

Wij vragen

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met elektronica
 • Enkele jaren werkervaring met kwaliteitscontroles binnen een productieomgeving
 • Accuraat, betrouwbaar en analytisch
 • Communicatief sterk
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van MS Office, met name van Excel

 

Solliciteren

Stuur een motivatiebrief plus cv naar Lisette van Gorkum via hr@rena.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erwin Dolmans op telefoonnummer 06-22601641.

 

Over Rena Electronica

Rena Electronica is leverancier in LED verlichting en industriële electronica. Wij leveren aan een grote verscheidenheid van OEM’s (Original Equipment Manufacturers) over de hele wereld. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf, met 35 jaar ervaring in Lighting en Electronics. Ooit gestart als familieonderneming, is Rena uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Vanuit onze locatie in Zundert ontwikkelen en produceren wij voor onze klanten.

 

Als groeiende speler in de LED-markt zijn wij doorlopend op zoek naar ambitieuze, resultaatgerichte en technisch opgeleide collega’s. Wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf met een sterk groeiende klantenkring in het buitenland. Veel communicatie gebeurt in het Engels, daarom is een goede kennis van deze taal in woord en geschrift voor alle functies van belang. Kennis en ervaring met LED verlichting (ontwikkeling en productie) geldt als een pre voor alle functies. Wij bieden een innovatieve, afwisselende werkomgeving met een hoge diversiteit aan producten en processen. Daarnaast bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.Deel deze vacature:

Overige vacatures:

Inkoper - 12-02-2019

Allround medewerker Logistiek - 12-02-2019

Hardware Design Engineer - 28-01-2019

Quality Manager - 17-01-2019