Vacatures voor jou

Word jij onze nieuwe collega?

Embedded Software Engineer


Standplaats: Zundert | Uren: 40

Als Embedded Software Engineer zorg je voor de tijdige ontwikkeling van onze software en de kwaliteit daarvan. Je bent verantwoordelijk voor het software ontwikkelproces, de kwaliteit, de oplevering en de architectuur van de software. Je neemt ook zelf actief deel aan software– en systeemontwikkelingen en initieert verbeterprocessen. Je volgt de laatste vaktechnische ontwikkelingen in de markt welke relevant zijn en vertaalt deze naar verbeteringen van de RENA ontwikkelomgeving. Je werkt moeiteloos samen met de andere afdelingen binnen RENA. Naast interne contacten onderhoud je contacten met onze (inter)nationale klantenkring.

Meer informatie over deze vacature >


Senior Purchaser


Standplaats: Zundert | Uren: 40

Als Senior Purchaser ben je verantwoordelijk voor het inkopen van de benodigde producten en diensten voor Rena. Dit zodat alle afdelingen tijdig worden voorzien van onderdelen en diensten. Je zorgt ervoor dat het bedrijf altijd de juiste producten en/of diensten tegen de meest gunstige prijs tot zijn beschikking heeft. Je bent verantwoordelijk voor het selecteren van nieuwe leveranciers en beoordelen van bestaande leveranciers. Je benadert leveranciers en onderhandelt over alle voorwaarden. Je begeleidt het proces van inkopen, verwerven en sluit de koopovereenkomsten. Je werkt voorstellen uit voor de inkoopstrategie en inkoopdoelstellingen en bespreekt deze met de Manager Operations.

Meer informatie over deze vacature >


IT-Manager


Standplaats: Zundert | Uren: 40

Als IT-Manager ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en het continu optimaal functioneren van de volledige technische IT-infrastructuur en daarbij de aanwezige software en elektronische data. Daarnaast is het belangrijk om de volledige installatie van zowel software, netwerkinfrastructuur, applicaties en randapparatuur te onderhouden en te verbeteren. Dit met als doel het optimaliseren, ontwikkelen, verbeteren en onderhouden van systemen, applicaties en software binnen RENA.

Meer informatie over deze vacature >


Component Engineer


Standplaats: Zundert | Uren: 40

Als Component Engineer ben je onderdeel van het Engineering team van RENA en ben je verantwoordelijk om het productportfolio op componentniveau  naar een hoger niveau te brengen. Je zorgt ervoor dat de elektronische componenten aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen en dat de producten een optimale kostprijs hebben. Als eigenaar van de elektronische componenten database speel je een centrale rol in productontwikkeling voor wat betreft de geselecteerde componenten en ben je op componentniveau het aanspreekpunt voor sourcing en leveranciers.

Meer informatie over deze vacature >