< Terug naar het vacatureoverzicht

Vacature: Smart Factory Operator (SMT)

Standplaats: Zundert
Uren: 38,75


Jouw uitdaging

Als Smart Factory SMT operator werk jij samen met een team van specialisten met de meest geavanceerde SMT lijn van de Benelux. Je zorgt ervoor dat onze hightech producten (LED verlichting en besturingselektronica) efficiënt en met hoogwaardige kwaliteit geproduceerd worden. Is er een storing, dan zorg jij dat die weer snel verholpen wordt. Je houdt van tempo maken met behoud van kwaliteit en hebt affiniteit met software en automatisering, daarnaast ben je een echte teamplayer.


 

Taken en verantwoordelijkheden 

 • Verrichten van voorbereidende productiewerkzaamheden; klaarzetten en voorbereiden van materialen.
 • Instellen en bedienen van de SMD machine
 • Reparatie van verkeerd geplaatste componenten
 • Procescontrole gedurende productie
 • Uitvoeren van 1e lijns onderhoudswerkzaamheden en storingen oplossen
 • Meedenken aan dé fabriek van de toekomst
 • Mede zorg dragen voor de orde en netheid op de afdeling en werken volgens de geldende richtlijnen; veiligheid, ESD en 5S

 

Plaats in de organisatie

Je rapporteert aan de teamleider die verantwoordelijk is voor de drie ploegen. Elke ploeg heeft 3 á 4 leden en samen zijn ze verantwoordelijk voor de output van onze 3 SMT- lijnen.

 

Wij bieden

Met jouw team draag je bij aan de ontwikkeling van ons Smart Factory Concept waarin we vergaande automatisering doorvoeren in ons productieproces. Hiermee lopen we voorop in de Europese industrie; zaken als Industry4.0, Big data en IoT komen bij ons dagelijks voorbij. Rena maakt veel verschillende producten in een kleine ordergrootte, waardoor de lijn dus vaak wordt omgesteld en het werk afwisselend is. Dit is de ultieme kans om kennis en ervaring op te doen in een High Tech, inspirerende omgeving binnen een snel groeiend bedrijf (35% per jaar). Ben je net afgestudeerd en zoek je naar een mooie eerste werkervaring, of ben je juist wat verder in je carrière en wil je als specialist met de beste spullen werken, dan is dit je kans.

 

 • Marktconform salaris, in lijn met de zwaarte van de functie
 • 38,75-urige werkweek, 25 vakantiedagen, 6 ADV- dagen
 • Prettige, informele sfeer waar ieder zijn of haar mening wordt gewaardeerd
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling
 • Ploegen- en overwerktoeslag

 

Wij vragen

Je bent flexibel en bereid om in een 2-ploegensysteem te werken. Waarbij 3-ploegen in de toekomst niet wordt uitgesloten. Je hebt een goed stel hersenen, een portie gezond verstand en de motivatie en ambitie om de beste in je vak te worden en door te groeien in onze organisatie.

 

 • Een technische opleiding op MBO+ of HBO niveau: bijvoorbeeld technische bedrijfskunde, elektronica, mechatronica, werktuigbouwkunde of procesbeheersing (bv. Green Belt)
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
 • Affiniteit met software en programmeren
 • Probleemoplossend vermogen
 • Nauwgezet met oog voor snelheid en kwaliteit

 

Solliciteren

Stuur een motivatiebrief plus cv naar Lisette van Gorkum via hr@rena.nl.

 

Over Rena Electronica

Rena Electronica is leverancier in LED verlichting en industriële elektronica. Wij leveren aan een grote verscheidenheid van OEM’s (Original Equipment Manufacturers) over de hele wereld. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf, met 35 jaar ervaring in Lighting en Electronics. Ooit gestart als familieonderneming, is Rena uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Vanuit onze locatie in Zundert ontwikkelen en produceren wij voor onze klanten.

 

Als groeiende speler in de LED- markt zijn wij doorlopend op zoek naar ambitieuze, resultaatgerichte en technisch opgeleide collega’s. Wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf met een sterk groeiende klantenkring in het buitenland. Veel communicatie gebeurt in het Engels, daarom is een goede kennis van deze taal in woord en geschrift voor alle functies van belang. Kennis en ervaring met LED verlichting (ontwikkeling en productie) geldt als een pre voor alle functies. Wij bieden een innovatieve, afwisselende werkomgeving met een hoge diversiteit aan producten en processen. Daarnaast bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.Deel deze vacature:

Overige vacatures:

Inkoper - 12-02-2019

Allround medewerker Logistiek - 12-02-2019

Hardware Design Engineer - 28-01-2019

Quality Manager - 17-01-2019

Quality Control Coordinator - 17-01-2019