< Terug naar het vacatureoverzicht

Vacature: Embedded Software Engineer

Standplaats: Zundert
Uren: 40


Als Embedded Software Engineer zorg je voor de tijdige ontwikkeling van onze software en de kwaliteit daarvan. Je bent verantwoordelijk voor het software ontwikkelproces, de kwaliteit, de oplevering en de architectuur van de software. Je neemt ook zelf actief deel aan software– en systeemontwikkelingen en initieert verbeterprocessen. Je volgt de laatste vaktechnische ontwikkelingen in de markt welke relevant zijn en vertaalt deze naar verbeteringen van de RENA ontwikkelomgeving. Je werkt moeiteloos samen met de andere afdelingen binnen RENA. Naast interne contacten onderhoud je contacten met onze (inter)nationale klantenkring.


Jouw baan

 • Je bent verantwoordelijk voor het tijdig uitleveren van de embedded software en de kwaliteit daarvan;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelingsproces van de software, de kwaliteit en de architectuur;
 • Je neemt actief deel aan software- en systeemontwikkelingen en initieert verbeterprocessen;
 • Je bent actief betrokken bij de inhoud en ontwikkelingen binnen het vakgebied en vertaald deze naar verbeter voorstellen;
 • Je bent in staat technische eisen afstemmen met opdrachtgever en teamleden;
 • Je bent het aanspreekpunt en senior kennisdrager op het gebied van (embedded) software;
 • Je werkt samen met andere afdelingen binnen RENA en onderhoudt contact met (inter)nationale klanten;

 

Jij bent

 • Je hebt enige werkervaring als Software Engineer, bij voorkeur met embedded software;
 • Je hebt (enige) affiniteit met hardware platformen en processor architecturen;
 • Je hebt een hbo/academisch werk- en denkniveau richting embedded system development;
 • Je hebt een goede beheersing van Nederlandse - en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een brede kennis binnen het vakgebied;
 • Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken;

 

Solliciteren

Stuur een motivatiebrief plus cv naar Lisette van Bezouw via hr@rena.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rafael Peset - Manager Engineering, via telefoonnummer 076-5995995.

 

Wij zijn

RENA Electronica levert betrouwbare oplossingen op maat voor slimme elektronica en LED-verlichting. We leveren een grote verscheidenheid van OEM’s (Original Equipment Manufacturers) over de hele wereld. We zijn een onafhankelijk bedrijf, met meet dan 40 jaar ervaring in Lighting en Electronics. Ooit gestart als familieonderneming is RENA uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Vanuit onze locatie in Zundert ontwikkelen en produceren wij voor onze klanten. Dit doen we dankzij ons one-stop-shop concept, met gespecialiseerde ingenieurs, unieke productie- en assemblagelocatie en een uitgebreide supply chain. We produceren alles in eigen huis voor duidelijke communicatie en snel aanpassingsvermogen.

 

Als groeiende speler in de LED-markt zijn wij doorlopend op zoek naar ambitieuze, resultaatgerichte en technisch opgeleide collega’s. Wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf met een sterk groeiende klantenkring in het buitenland. Veel communicatie gebeurt in het Engels, daarom is een goede kennis van deze taal in woord en geschrift voor alle functies van belang. Kennis en ervaring met LED verlichting (ontwikkeling en productie) geldt als een pre voor alle functies.

 

Daarnaast bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een innovatieve, afwisselende werkomgeving met een hoge diversiteit aan producten en processen. Dit alles in een splinternieuw kantoor met ruime werkplekken waar een open en informele werksfeer heerst. Er zijn korte lijntjes waarbij je veel bewegingsruimte hebt en waarbij jouw input en kritische blik gewaardeerd wordt. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die het gehele jaar diverse activiteiten verzorgt.Deel deze vacature: